Ambachtelijke chocolade bonbons maken
Datum: 18 december, 2009 18:37 | Door: Nick
Ik kwam deze leuke en interessante video tegen over een aantal mensen die meededen aan een chocolade bonbon workshop. Eigenlijk is bonbons maken helemaal niet zo moeilijk. Althans, de simpele marsepeine versie. Het enige wat je nodig hebt is vloeibare chocolade, een stukje marsepein en wat creativiteit. Kies vervolgens zelf of je melk, wit of puur neemt en voila: binnen enkele minuten je eigengemaakte chocolade bonbons.

Tags: , , ,

Hoe nuttig was deze kookvideo voor jou?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (2 stemmen, gemiddeld: 5,00 / 5)
Loading...
Categorie(├źn): Video's, Informatief | RSS 2.0 | 6.275 views | Schrijf reactie |
Stem of voeg toe aan :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Schrijf een reactie
Voeg reactie toe

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.