Spaghetti met zalm
Datum: 25 juni, 2010 15:52 | Door: Tjerk
Lekker en snel te bereiden: spaghetti met verse en gerookte zalm. Binnen 15 minuten staat dit gerecht op tafel. Dit gerecht is een rijkelijk gevulde pasta door het gebruik van verse en gerookte zalm in combinatie met bleekselderij en champignons. Deze kookvideo laat duidelijk zien welke hoeveelheden je van welke ingredi├źnten nodig hebt. En ook hoe eenvoudig het is om dit spaghettigerecht te bereiden.

Tags: , , , ,

Hoe nuttig was deze kookvideo voor jou?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gemiddeld: 3,00 / 5)
Loading...
Categorie(├źn): Video's, Kookvideo's | RSS 2.0 | 1.808 views | Schrijf reactie |
Stem of voeg toe aan :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Schrijf een reactie
Voeg reactie toe

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.