Zelf advocaat maken
Datum: 4 augustus, 2010 09:39 | Door: Tjerk
Een echte kok probeert natuurlijk zoveel mogelijk producten die hij gebruikt in zijn gerechten zelf te maken. Dat is wel zo lekker en natuurlijk ook erg interessant, zo weet je namelijk ook precies wat er in zit. In advocaat bijvoorbeeld, zitten drie gelijke delen brandewijn, gepasteuriseerde eierdooier en suiker. Een paar eieren en een beetje vanille erbij en vervolgens goed roeren terwijl het langzaam wordt verwarmd, net zolang totdat de maximale stolling is bereikt.

Tags: , , , , ,

Hoe nuttig was deze kookvideo voor jou?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (42 stemmen, gemiddeld: 3,95 / 5)
Loading...
Categorie(ën): Video's, Kookvideo's, Chefkoks | RSS 2.0 | 25.205 views | Schrijf reactie |
Stem of voeg toe aan :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Schrijf een reactie
Voeg reactie toe

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.