Zelf paté maken
Datum: 16 oktober, 2010 12:55 | Door: Tjerk
ziehier alle geheimen voor het maken van een heerlijke paté. Wat voor het maken van je eigen paté heel handig is, is de drukvorm die hier wordt gebruikt. Daarmee wordt de paté tijdens het garen op zijn plek gehouden, er wordt druk opgebouwd in de vorm en de paté krijgt dan de perfecte structuur. Voor de vulling wordt er, naast het vlees natuurlijk, gebruik gemaakt van gedroogde vruchten en pistachenoten.

Tags: , , , , ,

Hoe nuttig was deze kookvideo voor jou?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (14 stemmen, gemiddeld: 4,57 / 5)
Loading...
Categorie(ën): Video's, Kookvideo's, Chefkoks | RSS 2.0 | 15.478 views | Schrijf reactie |
Stem of voeg toe aan :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Schrijf een reactie
Voeg reactie toe

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.