Zelf paté maken
Datum: 16 oktober, 2010 12:55 | Door: Tjerk
ziehier alle geheimen voor het maken van een heerlijke paté. Wat voor het maken van je eigen paté heel handig is, is de drukvorm die hier wordt gebruikt. Daarmee wordt de paté tijdens het garen op zijn plek gehouden, er wordt druk opgebouwd in de vorm en de paté krijgt dan de perfecte structuur. Voor de vulling wordt er, naast het vlees natuurlijk, gebruik gemaakt van gedroogde vruchten en pistachenoten.

Tags: , , , , ,

Hoe nuttig was deze kookvideo voor jou?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (12 stemmen, gemiddeld: 4,75 / 5)
Loading ... Loading ...
Categorie(ën): Chefkoks, Kookvideo's, Video's | RSS 2.0 | 11.908 views | Schrijf reactie | Vertel een vriend Vertel een vriend
Stem of voeg toe aan :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
3 Reacties op “Zelf paté maken”
Rob Jungen
Rob Jungen zei:
17 december 2010 15:47

Uitstekend uitgelegd en voorgedaan! DANK.

Durf het nu zelf te gaan proberen.

met vriendelijke groeten uit het altijd zonovergoten Almere

Rob

Arjan Wubs
Arjan Wubs zei:
4 juni 2012 23:31

Super mooie pate! Wil het zelf ook uitproberen maar als die de oven uitgehaald word dan staat de oven op 160 graden bakken is dat niet teveel?

marga eschweiler
marga eschweiler zei:
12 oktober 2012 10:01

Ziet er geweldig uit. Mijn vraag is:
hoeveel spek (wat voor spek)
hoeveel kalfsvlees en lever (varkens)? wordt er gemengd. Hoe lang gaat de pate (ongeveer) in de oven bij gebrek aan een thermometer

Wacht met spanning op antwoord.

Voeg reactie toe

Als je vaker een reactie wilt zetten, is het makkelijker een gratis account aan te maken. Klik hier.