Confituur van rode uien
Datum: 6 december, 2010 12:11 | Door: Tjerk
In deze korte kookvideo wordt er getoond hoe je een lekkere confituur maakt van rode uien en sinaasappelen. Rode ui is zeer geschikt voor een confituur door de zachte smaak en de mooie kleur. Om de uien te confituren wordt er gebruik gemaakt van een al eerder gemaakte sinaasappelconfituur in plaats van suiker. De rode uienconfituur kan prima geserveerd worden bij een gerecht als een terrine van ganzenlever.

Tags: , , , , , ,

Hoe nuttig was deze kookvideo voor jou?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Loading...
Categorie(├źn): Video's, Kookvideo's | RSS 2.0 | 1.371 views | Schrijf reactie |
Stem of voeg toe aan :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Schrijf een reactie
Voeg reactie toe

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.