Een zuiders sausje
Datum: 22 juni, 2011 11:50 | Door: Tjerk
Bij een barbecue hoort natuurlijk een grote verzameling sausjes en velen stellen zich dan al met de standaard sausjes uit fles tevreden. Maar wat ook erg lekker is om bij een barbecue op tafel te zetten is een warm sausje dat je zelf hebt gemaakt. Zoals deze zuiderse saus van zongedroogde tomaten, zwarte olijven en kappertjes. Natuurlijk kun je dit sausje al van tevoren in de gewone keuken klaar maken.

Tags: , , , , , ,

Hoe nuttig was deze kookvideo voor jou?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Loading...
Categorie(├źn): Video's, Kookvideo's | RSS 2.0 | 1.056 views | Schrijf reactie |
Stem of voeg toe aan :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Schrijf een reactie
Voeg reactie toe

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.