Vijgencake
Datum: 19 september, 2011 11:39 | Door: Tjerk
Vandaag staat een typisch Marokkaans nagerecht op het menu bij televisiekok Jeroen de Pauw. Hij gaat een heerlijk zoete vijgencake maken met een sausje van honing en mascarpone. Eroverheen komen nog wat flinters geroosterde amandelen en een beetje poedersuiker. Een perfect nagerecht voor echte zoetekauwen en heel lekker met een goede kop muntthee.

Tags: , , , , ,

Hoe nuttig was deze kookvideo voor jou?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Loading...
Categorie(├źn): Video's, Kookvideo's | RSS 2.0 | 1.606 views | Schrijf reactie |
Stem of voeg toe aan :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Schrijf een reactie
Voeg reactie toe

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.