Tong bakken
Datum: 14 januari, 2012 09:04 | Door: Tjerk
Tong bakken - of zoals ze in Vlaanderen zeggen, pladijs bakken - is heel gemakkelijk. Voordat je de vis bakt moet je hem even goed afspoelen en weer droog deppen. De filet bak je aan beide kanten tot het visvlees loskomt van de graten. Laat hem vooral niet te lang bakken omdat de tong dan uitdroogt en niet zo smakelijk meer is.

Tags: , , , , , ,

Hoe nuttig was deze kookvideo voor jou?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gemiddeld: 4,67 / 5)
Loading...
Categorie(├źn): Video's, Kookvideo's | RSS 2.0 | 3.667 views | Schrijf reactie |
Stem of voeg toe aan :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Schrijf een reactie
Voeg reactie toe

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.